Vi anbefaler dig den korrekte gulvbehandling i forhold til dit gulv. Dels kan der være så lidt træ tilbage at gulvafslibning af gulvet vil være direkte uansvarligt da gulvet vil flække.

Lakering af sportshaller og gymnastiksale?

Vi arbejder desuden med optegning og behandling af gulve i sportshaller og lignende. Når et gulv skal behandles, er der mange faktorer, der spiller ind på det endelige resultat. Der er stort set ikke den opgave, vi ikke løser indenfor gulvslibning, vedligeholdelse og pleje af Jeres trægulv.

Gulvslibere der virkelig kan deres håndværk

?Alle er uddannede gulvslibere og sætter en stor ære i sit håndværk. ?Når du vælger en oliebehandling, så mættes gulvet af olien, således at det bliver modstandsdygtig overfor pletter og snavs. Gulvafslibning foretages med en maskine der har en valse med påsat sandpapir. Dette er din garanti for, at trappen får den bedst mulige behandling.

Hvid olie og hvidpigmenteret oliebehandling tilrådes

Den hvidpigmenterede olie skal kun benyttes til at fremhæve de lyse træarter – og ikke mørkt træ. Hos os er nøgleordene grundighed, kvalitet og service, hvilket sikrer dig et tilfredsstillende resultat i højeste kvalitet, når vi står for lakeringen. Hos os kan du være sikker på, at få en gulvafslibning af topkvalitet.

  • Gulvbearbejdning
  • Gulvbehandling
  • Gulvafslibning
  • Gulvudskiftning
  • Gulvsanering

Lad dit trægulv lakere med gulvafslibning og gulvbehandling

Vi er yderst grundige og har fokus på kvaliteten i alle facetter i vores arbejde, således at vi kan gøre vores kunder glade. Når du skal have lavet gulvlakering er der flere ting du skal tage i betragtning. Dette gør pladen helt jævn og glat, og står herefter helt som ny.

“Et nyt trægulv kan blot være et ny afslebet gammelt trægulv”, citat Den Bette Gulvmand

Er gulvlak en god løsning efter gulvafslibning?

De afslebne planker efterbehandles herefter og ved lakbehandling slibes gulvet mellem første og anden gang lak. Også vigtigt man har tålmodighed når man arbejder med afslibningen. Du er mere end velkommen til at kontakte os for et gratis uforpligtende tilbud. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Få et friskt og smukt trægulv med gulvafslibning og ny behandling

Vi udfører gulvafslibning, så dit gulv får et lysere og mere frisk udseende. Det er dog ikke en behandling, der kan stå alene. Vi har primært arbejdet omkring Vejle og Horsens, men hvis du bor i regionen omkring Midtjylland og Sønderjylland, så giv os endelig et kald eller skriv en mail.

Ønsker du en fleksibel gulvløsning?

Skal du have hjælp til at gøre noget ved dine gulve her og nu, er vi meget fleksible. Hvilket har været stærkt medvirkende til at mange kunder har dårlige erfaring med gulvafslibning. Med lakering opnår du en overfladebeskyttelse, som holder i mange år frem, mens du samtidig giver dit gulv et elegant look.

Vi har mange års erfaring indenfor gulvbranchen

Vi har eksisteret i mere end 50 år og har videreført vores stolte familietraditioner inden for gulvbehandling og gulvafhøvling i høj kvalitet og standard. Vi har stor erfaring med at gulvafslibe alle typer trægulve – det betyder at dit trægulv er i sikre hænder.

Kontakt en dygtig og kompetent gulvmand og gulvsliber

Søger du en kompetent gulvsliber, der besidder stor faglig integritet, er vi den rette til opgaven. Afslibning af et gulv, er ikke noget man selv bare lige kaster sig over. Hos os udfører vi professionel Gulvafslibning i Århus og omegn. Gulvbehandling og gulvafhøvling i Vejle, Kolding, Fredericia, Aabenraa og Tønder. ?

Gulvolie og oliebehandling er en rigtig god gulvløsning

Oliebehandling giver mulighed for at reparere efterfølgende. ?Oliering bevarer træets naturlige overflade og struktur. Når du har fået afhøvlet dit gulv, skal det slibes. Lakken giver gulvet en blød overflade, hvor træets naturlige struktur og farver fremhæves.

Add a Comment

Your email address will not be published.